2012. augusztus 10., péntek

Kerti bútor raklapból


Napjainkban egyre népszerűbb a különféle használati tárgyaink lehetséges funkcióinak újragondolása, átalakítása, aminek én személy szerint nagyon örülök. Az újrahasznosítás nem csak környezeti szempontból hasznos, hanem azért is, mert megmozgatja a fantáziánkat, kreativitásunkat és nem utolsó sorban az alkotó munkánk eredménye -joggal- büszkeséggel tölt el. :) 


Az itt bemutatott kerti garnitúra is újrahasznosítás eredménye. Tibor a megmaradt, csupán a helyet foglaló raklapokat teljesen szétszedte és a képen bemutatott asztalt és padokat állította össze belőlük. Mivel nincs különösebben asztalos szerszámokkal felszerelkezve, a bútorok paramétereit a raklapok méretei adták. A deszkákat szegek, facsavarok tartják és helyenként fém merevítést is kaptak. Szerintem megérte egy hétvégét rááldozni. :)


 Most pedig nézzünk meg még néhány raklapból készült kerti bútor ötletet: 
A témához kapcsolódó további bejegyzéseim: Raklapburkolat a lakásban


A képek forrásai: 1 megjegyzés:

  1. Ezt a színes nyugágyat már nézegettem itt is: http://raklapbutoros.blog.hu/2014/10/06/otletes_kulteri_raklap_butor_variaciok Tudja valaki hogy kell megcsinálni? És mivel érhető el ez a kopottas festés?

    VálaszTörlés